Up All Night

Obsessed with Vampire Diaries

Har egentlig haft Vampire Diaries lagt på hylden i en længere periode, men den seneste tid er jeg blevet fanget igen! Personligt er jeg ikke nogen kæmpe fan af Twilight, selvom jeg finder filmene nogenlunde. Så umiddelbart havde jeg ikke troet at VD ville være noget for mig, men den er bare lige en tand bedre en Twilight, efter min mening. Det, der især trækker op ved Vampire Diaries er hvor ‘realistisk’ den er (hvis man da kan kalde noget overnaturligt det!) Med det mener jeg, at serien stemmer langt bedre overens med de gamle fortællinger om vampyrer og varulve og på den måde virker den bare mere realistisk. Plottet i serien er på sin vis meget ligestående med plottet i Twilight-filmene; to kæmper om den samme pige, der er onde, der er gode, der er varulve og som noget ekstraordinært er der også hekse i Vampire Diaries. 
Er du fan af Twilight, er jeg sikker på du nok skal synes om denne serie, hvis ikke så giv den alligevel en chance – det kunne jo være, at du blev positivt overrasket! I øvrigt så er Damon og Stefan guf for øjnene. Især førstnævnte! #TeamDamon
Ser du Vampire Diaries? Hvis ja, foretrækker du så den eller Twilight? 


Translation: I had been taking a break from watching Vampire Diaries but lately I’ve been sucked in to it again. In my opinion this series is better than the Twilight-movies; especially because they are closer to the old narratives about vampires and werewolves. Other than that the plot is pretty much the same with two guys fighting over the same girl and all that. If you like Twilight I’m sure you will like Vampire Diaries. If not, give it a chance anyways; you might be pleasently surprised! 
Also, Damon and Stefan are just candy for the eyes. Especially first mentioned! #TeamDamon 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Up All Night