I want to vol. 1

2. søndag i advent

Glædelig 2. søndag i advent til jer endnu en gang! Min dag i dag er gået med…. ingenting pretty much. Anne blev hentet ved 15-tiden og siden da har jeg ikke nået meget andet end at rydde lidt op efter hende (ANNE DU RODER!) og mig selv. Ligger lige nu og ser Vampire Diaries, love that show og når jeg får taget mig sammen til det, skal jeg have skrevet en matematikaflevering ind. 
Angående den her konkurrence; vinderen bliver fundet i morgen. Undskyld den lange ventetid, men i morgen bliver det altså gjort! Skulle der være nogen der ønsker at deltage så kan det stadig nåes ind til en kl 15-16 stykker i morgen. Derudover vil jeg lige gøre opmærksom på at en enkelt er jer, der har skrevet en kommentar ikke er synlig fast læser på min blog, og vil dermed ikke blive inkluderet i lodtrækningen, med mindre du bliver synlig fast læser inden ovenstående tidspunkt i morgen. Ønsker jer alle held og lykke og en fortsat god søndag 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want to vol. 1