Flensburger Wochenende

Nobody Puts Baby In A Corner

Jeg nyder at tage billeder af alt og intet og i dag er ingen undtagelse, selvom det nok mest er blevet til billeder af ingenting. Natten til i dag indebar søvnløse timer på grund af en øm hals og i dag er det kun blevet værre, så jeg har tilbragt dagen i sengen og det eneste jeg har indtaget er en kop minestrone suppe samt en majspandekage. Lige nu ligger jeg og ser Dirty Dancing alt i mens jeg drikker en kop te. Håber virkelig jeg har det bedre i morgen, for mit fravær er i forvejen skyhøjt, så jeg skulle helst i skole.

Ellers har jeg bare planer om at blive i sengen indtil sulten melder ind og jeg er tvunget til at rejse mig for at lave mad. Dagens ret byder på risotto og kylling, hvilket jeg har cravet hele dagen og heldigvis var min mor sød at handle ind for mig, når jeg nu selv er sløj. Godt jeg stadig bor tæt på de gamle… Forhåbentligt har jeres dag været bedre min!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flensburger Wochenende