Day 6 - En blog jeg læser hver dag

DIY: Mirrored Bedside Table

DIY Jeg har længe ønsket mig et spejlbeklædt møbel, men desværre har det været uden for min prisklasse og ydermere umuligt at finde i lille Danmark. En dag, da jeg sad og googlede efter et netop sådant møbel kom jeg forbi en norsk blog, hvorpå der var en kommode med spejlfolie på. Straks gik jeg i gang med at undersøge det nærmere og jeg fandt hurtigt frem til at lave min egen version.

Er du selv vild med spejlmøbler, så kig med nedenfor hvor jeg viser hvad du skal bruge og forklarer hvordan du gør.

Egentlig er det såre simpelt, så det kræver ikke den store forklaring, men her kommer der alligvel en kortfattet en af slagsen. Du skal naturligivis bruge et møbel som du vil beklæde. For at spejlfolien skal kunne sidde fast skal møblet have en glat overflade, hvilket gør fx. møbler fra Ikeas Malm-serie helt ideelle. Jeg købte en rulle spejlfolie i Bauhaus til en overkommelig pris. Efter at have samlet sengebordet, målte jeg de overflader jeg ville beklæde og tegnede derefter på bagsiden af folien og klippede. Når du skal påføre folien, følger du bare instrukserne som vist på rullen. Det er meget nemt! Når du har fået spejlfolien på, skal du have boret et hul i hver skuffefront, hvor du vil have placeret dine håndtag. Når du har håndtagene i, har du dit spejlbeklædte sengebord! Det er både nemt og billigt, så du skal ikke være bange for at kaste dig ud i det.

God fornøjelse!  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day 6 - En blog jeg læser hver dag