Cornflakes + Chicken?

Challenge of the Week

Har besluttet mig mig for at genoptage en blogserie, som jeg aldrig helt fik påbegyndt; Challenge of the week. Det går kort sagt ud på at jeg hver uge giver mig selv en udfordring enten på opfordring fra jer eller eget intiativ. Den udfordring skal jeg så gennemføre og undervejs holde jer underettet om hvordan det går. På den måde bliver det sværere for mig at snyde eller springe over hvor gærdet er lavest om man vil. Jeg vil være hudløst ærlig, da det ellers ikke rigtig vil have den rigtige effekt. Tror dette vil være en kanon motivation til gennemføre de forskellige ting som for eksempel kunne være at træne hverdag, spise udelukkende frugt og grønt en hel uge osv. Det vil blive sådan at jeg søndag giver jer et overblik over hvordan det er gået og mandag vil jeg så afsløre hvad den nye udfordring er. Altså, hører I hvad udfordringen for uge 2 er i morgen. 
Translation: I’m gonna start a blogseries called Challenge of the Week which will be all about giving myself a weekly challenge where I will keep you informed as motivation. I will be brutally honest and it will therefor not be possible for me to cheat which will force me to accomplish. The challenge for week 2 will be revealed tomorrow and the summary of the week will be up Sunday. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cornflakes + Chicken?