My H&M Conscious Collection Wishlist

Første del af netkøbene

Så er tingene fra både Nelly og Asos ankommet og jeg tænkte at det var bedre at splitte mine køb op i to dele, eftersom et indlæg med alle købene ville blive alt for langt! I må altså undskylde billedekvaliteten, men billederne er taget med min Iphone 4, fordi mit kompaktkamera er til ladning.

De to første par er fra Asos og er begge i størrelse 4. Desværre kan jeg, mærkeligt nok, ikke passe det øverste par (der i øvrigt ikke kommer til sin ret på billedet) Tror du jeg er lidt sur? Selvom dét par faktisk ikke er hvad jeg havde forventet, synes jeg nu stadig de er flotte, så øv bøv 🙁 Men har tænkt mig at prøve senere og se om jeg ikke liiiiiiiige kan klemme min højre fod i (det er kun højre fod det kniber med!) og hvis ikke må de retur = 170 kr. ud af vinduet………
Andet par, Robin Hood-skoene som jeg kalder dem, er klart mine favoritter – elsker dem!
Tredje og sidste par er fra Nelly og er i en størrelse 37. De er i den store ende, men det går 😉 (ha ha, små hjerner = små fornøjelser du ved) Jeg glæder mig til at parre dem med hvide kreationer og brune sommerstænger. HAPS!

Derudover købte jeg også fra Asos en smuk grøn clutch, store fluesolbriller (overvejer at sende dem retur med skoene) og et flettet hårbånd med fjer og perler i ægte bohemian-stil. Love it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My H&M Conscious Collection Wishlist